Un cap de setmana força intens...

I el que es promet es compleix...! Aquí teniu el post del Mas Llagostera!

Diumenge 16 de setembre, Mas Llagostera

La Tupinamburga no podia faltar al munt d’activitats que va presentar el Mas Llagostera durant la Festa de la Verema d’enguany. Després d’un bon esmorzar típic de verema, amb arengada i raïm, tothom ja estava preparat per fer una recollida simbòlica del raïm a la vinya, és a dir, cadascú en va collir alguns gotims, els van posar en un cubell molt gran i els qui van voler, sobretot la mainada, el van trepitjar abans de posar-lo en una petita premsa. Una bona manera d’ensenyar com treballaven els nostres avantpassats a les vinyes.

Un cop feta aquesta activitat, mentre els grans feien un taller de mistela, els més jovenets van tenir l’oportunitat d’escoltar el conte de la Tupinamburga, narrat per la Roser Serra i mostrat per l’Antònia Bonell.

Finalment, un dinar amb paella, una cassola de tros –típica de les masies: una de peix i una de vegetariana–, tot molt ben acompanyat amb vins i cava Jané Ventura, va cloure aquesta presentació.

El Mas Llagostera, una magnífica casa rural, està dedicat exclusivament a l’agroturisme. Hi fan un munt d’activitats per gaudir amb tota la família. Consulteu el seu web, www.masllagostera.com, i busqueu les experiències que us cridin més l’atenció. Només per la casa i l’entorn ja paga la pena passar-hi uns dies.

Gust a Terra, l’organitzadora d’aquesta activitat, i Brins Edicions agraïm al Mas Llagostera l’oportunitat d’haver-nos deixat formar part de la programació de les seves activitats aquell 16 de setembre. De ben segur que trobarem altres moments per continuar-ho fent!

041018 MasLlagostera brins edicions 1

Cerca

Arxiu