Fem una pausa per recomençar amb més força

La cultura és indispensable sempre, però encara ho és més en aquestes setmanes de confinament que ens ha tocat viure. En aquest context estan sorgint gran quantitat d'iniciatives per procurar que l’acompanyament cultural ajudi a passar millor aquests moments tan estranys.

Brins Edicions, com no podia ser d’una altra manera, fem costat als llibreters i a la gent de la cultura en totes les seves iniciatives solidàries. Aquests són moments complicats i el més important ara és fer una pausa, passar temps en família, protegir-nos i preparar-nos per arrencar amb força quan retornem a la nostra vida, probablement diferent de com era abans.

En aquest post especial us volem proposar algunes activitats que podeu fer aquests dies a casa amb la canalla: en aquest post hi trobareu un munt de bones idees, força originals, per passar de la millor manera les hores de confinament.

A més, al final d'aquest post podreu trobar els dibuixos dels personatges de la Tupinamburga a punt per imprimir i pintar. Un cop pintats i decorats com us agradi més, els podeu enganxar un pal al darrere per fer una fantàstica representació de titelles!

I recordeu, tot anirà bé i ens tornarem a abraçar! #joemquedoacasa

SALVIA PINTAR brins

Descarregar Sàlvia

CAMAMILLA PINTAR brins

Descarregar Les Ninfes Rosses de la camamilla

ESPIGOL PINTAR brins

Descarregar el Follet de l'Espigol

FARIGOLA PINTAR brins

Descarregar el Frare Farigoler

ROMANÍ PINTAR brins

Descarregar la Donzella del romaní

 

Cerca

Arxiu