Qui som

Brins Edicions, petita marca editorial, vam néixer a finals de l’any 2017 amb l’objectiu de divulgar els coneixements més bàsics de qualsevol disciplina, amb informació verídica i contrastada, sense oblidar, però, el plaer per la lectura. Així, per mitjà d’un estil planer i amè, intentem posar a l’abast de tothom el coneixement que ens envolta, sense cap altra pretensió que la de despertar l’interès i satisfer la curiositat personal, però amb la voluntat que, a partir d’aquest «bri» de saber, els lectors puguin sentir la necessitat d’ampliar els seus coneixements amb altres llibres més especialitzats.

Amb aquests dos objectius, divulgació i plaer per la lectura, Brins Edicions busquem en els nostres autors, no tan sols un coneixement profund del contingut, sinó també que sàpiguen arribar als lectors, petits i grans, amb una narrativa que sigui capaç de transportar-los al món de la lectura i els emocioni.

Darrere d’aquests autors, a més, hi ha un equip de professionals de la il·lustració, el disseny, la creació i revisió de continguts o la maquetació, que fan que l’obra sigui possible amb la millor garantia de qualitat. Per aconseguir-ho, una de les prioritats de Brins Edicions és treballar amb els ritmes adequats per no perjudicar cap procés de l’elaboració del llibre, de manera que tots els professionals s’hi poden dedicar donant el millor de si mateixos.

 

contes