Doble celebració de Sant Jordi 2023 a Brins Edicions

Com sabeu, Sant Jordi és una diada molt especial per a tot l’equip de Brins Edicions. D’una banda, la festa dels llibres, una de les festivitats més esperades i emblemàtiques de Catalunya. I, d’altra, és el nostre aniversari! 5 anys repartint brins de coneixement arreu! I com aquests motius són molt de pes, volem que vosaltres també celebreu aquest dia com cal. En aquest post us expliquem algunes de les activitats de Sant Jordi 2023 més destacades de les principals ciutats de Catalunya perquè no us perdeu res!

Sant Jordi 2023: celebracions arreu de Catalunya

El 23 d'abril és conegut com el dia del llibre i de la rosa a tot Catalunya. Durant aquesta diada, els carrers de pobles i ciutats s'omplen de gent, estands

Plans per Nadal a Catalunya

El Nadal és per gaudir-lo amb la família i amistats. A més dels dinars i sopars de Nadal i Cap d'Any, i el tradicional Sant Esteve, hi ha moltes més ocasions per gaudir d’aquests dies, com ara visitar fires típiques nadalenques o llocs amb paisatges d’hivern ben bonics. Aquí us presentem alguns plans per celebrar el Nadal a Catalunya.

 

Lumàgica: llums a Catalunya en Miniatura

A l’edició d’enguany podeu visitar Lumàgica, un espectacular

Enhorabona, Kaffa!

La setmana passada, Kaffa, un il·lustrador que vessa creativitat per treure’s el barret i una gran persona com poques hi ha al món, va guanyar el primer premi a la millor il·lustració que atorga la revista Narranación per la seva feina al conte Creador de dioses. Un premi ben merescut que, al nostre entendre, hauria de rebre per la seva llarga trajectòria en aquest difícil i tortuós camí de l’art.

Kaffa no tan sols pot il·lustrar qualsevol text

“La Tupinamburga i el món màgic de les plantes”, l’obra de teatre basada en el conte

Des de Brins Edicions celebrem el gran salt que farà la nostra estimada Tupinamburga… al teatre! L’escenari de Cal Bolet, a Vilafranca del Penedès, serà testimoni del primer conte de Brins Edicions que és adaptat al teatre.
El follet Joan i la remeiera Tupinamburga acompanyaran els espectadors a descobrir el món de les plantes remeieres. Al llarg del camí, fareu bons amics que us ensenyaran les plantes que es troben a la muntanya, per a què

Bona Diada de Sant Jordi!

El món, encara no recuperat de la pandèmia, ja torna a viure un altre moment convuls i llastimós. Com ens entristeix el cor veure que la paraula no és la bandera de tothom!

Però nosaltres podrem sentir una petita alenada d’aire fresc perquè aquest any podrem celebrar la diada de Sant Jordi! Les roses i els llibres ompliran de nou fins l’últim racó dels nostres pobles i ciutats, i les noves històries ens faran somiar que algun dia el món serà un

Tags:

Pàgina 1 de 11

Cerca

Arxiu