Enhorabona, Kaffa!

La setmana passada, Kaffa, un il·lustrador que vessa creativitat per treure’s el barret i una gran persona com poques hi ha al món, va guanyar el primer premi a la millor il·lustració que atorga la revista Narranación per la seva feina al conte Creador de dioses. Un premi ben merescut que, al nostre entendre, hauria de rebre per la seva llarga trajectòria en aquest difícil i tortuós camí de l’art.

Kaffa no tan sols pot il·lustrar qualsevol text de manera exquisida i precisa, sinó que és capaç de representar-lo des de la seva emoció, des del seu interior, sempre buscant-ne la interpretació correcta i extraient-ne el contingut més valuós.

Un artista en totes les seves dimensions.

Enhorabona, Kaffa!

“La Tupinamburga i el món màgic de les plantes”, l’obra de teatre basada en el conte

Des de Brins Edicions celebrem el gran salt que farà la nostra estimada Tupinamburga… al teatre! L’escenari de Cal Bolet, a Vilafranca del Penedès, serà testimoni del primer conte de Brins Edicions que és adaptat al teatre.
El follet Joan i la remeiera Tupinamburga acompanyaran els espectadors a descobrir el món de les plantes remeieres. Al llarg del camí, fareu bons amics que us ensenyaran les plantes que es troben a la muntanya, per a què

Bona Diada de Sant Jordi!

El món, encara no recuperat de la pandèmia, ja torna a viure un altre moment convuls i llastimós. Com ens entristeix el cor veure que la paraula no és la bandera de tothom!

Però nosaltres podrem sentir una petita alenada d’aire fresc perquè aquest any podrem celebrar la diada de Sant Jordi! Les roses i els llibres ompliran de nou fins l’últim racó dels nostres pobles i ciutats, i les noves històries ens faran somiar que algun dia el món serà un

Tags:

Dones que han fet història: 8-M, Dia de la Dona

Durant segles, la dona ha estat marcada a fer un paper molt concret en la societat. Però lluitant contra aquest destí, hi ha hagut dones que han trencat motlles establerts i, en molts casos, han esdevingut una inspiració per a altres dones. En el post d’avui volem commemorar el Dia de la Dona amb un humil homenatge a set dones que han fet història a Catalunya, en representació de totes.

 

Dia de la Dona: 7 dones que han fet història a

Brins Edicions arriba al País Basc

Brins Edicions va creixent! Hem obert mercat, i a partir d'ara també es poden trobar els nostres títols a les llibreries de la distribuïdora Elkar, del País Basc.

L'objectiu de Brins Edicions sempre ha estat la divulgació dels coneixements bàsics de qualsevol disciplina, sempre amb informació contrastada i verídica, i sense oblidar el plaer per la lectura. Aquest esperit de divulgació és el que ens ha portat a ampliar el nostre mercat, el que

Pàgina 1 de 11

Cerca

Arxiu