Bon any nou!

 🎉 En poques hores començarà l'esperat 2022. Tot l'equip de Brins Edicions us desitgem un millor any i que els vostres desitjos es facin realitat. 🌟

Activitats per celebrar una Castanyada d’allò més divertida: amb recepta de panellets i tot!

   

La tradició diu que per Tots Sants els campaners tocaven a difunts durant tota la nit i que, a mitjanit, el veïnat compartia amb ells fruits secs, vi dolç i pastissets. Sembla que aquest és l'origen de la Castanyada tal com la coneixem avui. En aquest post veurem algunes activitats per fer en temps de la Castanyada, a més d’una fantàstica recepta de panellets tradicionals per elaborar a casa.

Activitats per fer en temps de

Vacances de proximitat: excursions, sortides i colònies

   

Ara és l’època de les vacances i gaudir d’uns dies de desconnexió. Avui dia, cal extremar les precaucions i per això recomanem les vacances de proximitat: anar d’excursió, fer sortides o marxar de colònies per gaudir a l’aire lliure. Però no podem oblidar els riscos que comporten aquestes sortides; per això us hem preparat aquest post, amb algunes recomanacions extretes de Curem-nos, la guia de primers auxilis per a infants i

Les tradicions de Sant Joan: quines són i quin origen tenen

La nit de la revetlla de Sant Joan celebrem el solstici d’estiu i, davant la nit més curta de l’any, gaudim d’una de les vetllades més màgiques. Sant Joan és nit de foc i arreu del país s’esdevenen festes i tradicions relacionades amb el solstici, festes que volen celebrar l’inici d’una nova estació. En aquest post t’expliquem l’origen de les tradicions de Sant Joan i com se celebren en diversos indrets del país.

Origen de les tradicions de

La importància de llegir un conte abans d’anar a dormir

  

Escoltant històries de ficció, la mainada aprèn que hi ha altres maneres de veure el món, alhora que desenvolupa la capacitat per comprendre els altres i l’empatia, necessària per a una bona socialització. Voleu saber com n’és, d’important, llegir-los un conte abans d’anar a dormir? Aquí te n’expliquem algunes raons interessants.

Beneficis de llegir un conte abans d’anar a dormir

Llegir aporta molts beneficis, i no només per als

Pàgina 1 de 10

Cerca

Arxiu