Un cap de setmana intens...

Fa uns dies us anunciàvem uns posts sobre el cap de setmana que la Tupinamburga es va presentar al Celler Eudald Massana Noya i al Mas Llagostera, dins del marc de la Festa de la Verema 2018. Aquí teniu el de dissabte!

Dissabte 15 de setembre, Celler Eudald Massana Noya

El dissabte 15 de setembre ens va obrir les portes de bat a bat el Celler Eudald Massana Noya, una finca familiar molt singular: després d’haver treballat aquestes terres amb un gran respecte generació rere generació, l’experiència d’anys i anys ha fet que l’actual generació, la novena, hagi acomplert el seu somni: fer vi i cava.

Compromesos amb el medi que els ha vist néixer, l’ecologia i la biodinàmica són la base de la seva agricultura: no hi trobareu ni herbicides ni productes sintètics, però sí que hi copsareu el respecte per la terra, pels estats biodinàmics del cosmos i l’equilibri natural de les plantes.

Avui dia, a més de tot el nostre territori, les seves ampolles arriben als Estats Units, a l’Àsia i a gran part d’Europa.

Al final de la presentació de la Tupinamburga, a càrrec de Roser Serra i exposada en un entorn envoltat de natura davant la façana principal de la casa pairal, un tast de most i bon vi van cloure aquest acte: una altra mostra de la voluntat dels cellers d’unir la natura i la cultura, en tots els seus vessants.

Després, la família Massana ens va ensenyar les entranyes del celler. Amb unes explicacions que traspuaven pur amor per la terra i per tot allò que els ha arribat després de nou generacions, vam tenir l’oportunitat de conèixer el seu món, un món que obren de bat a bat per compartir-lo amb tothom. No deixeu d’anar-hi! Hi fan un munt d’activitats per a tota la família perquè qui vulgui pugui gaudir d’aquest trosset de terra i tota la feina que hi fan: www.massananoya.com

Agraïm a la família Massana la seva generositat i el seu bon fer. Vam marxar d’allà amb el cor ple, ple d’història i d’històries, ple d’amor per la terra, la natura i la cultura, i ben ple d’agraïment.

260918 brins tupinamburga Celler Eudald Massana Noya 2

 I la setmana que ve, el post del Mas Llagostera!

Cerca

Arxiu